Creative Commons License Home | Interessante links   Frederik Vandeputte (frederik@atletiekfotos.be)


     
 

Atletiek

 

Volleybal

 

Overig

 

Portfolio



Inloggen:
 


<< Ga terug naar het overzicht >>

USA trip - day 4


Dag 4 was de eerste echte hoogdag van onze reis. We bezochten er 's morgens monument valley. Mijn twee makkers wilden paardrijden, en dus ging ik mee :-) De fototjes zijn genomen met mijn compact toestelletje ipv met mijn Canon (net als sommige andere foto's)...ik wou het immers niet riskeren dat ik met Canon en al van mijn paard zou vallen ;-)

Het weer was er magisch, en hoewel je het niet zou toegeven, zaten we al op zo'n 1500m hoogte geloof ik. Erna reden we verder richting Grand Canyon, en we slaagden er nog net in om de zonsondergang mee te maken bij de Grand Canyon, een magistraal zicht. In het donker besloten we dan om een kleine BBQ te organiseren, wat niet evident was gezien ons gebrek aan materiaal. Bovendien moesten we ook nog een stukje verder rijden om een motel te vinden in de omgeving van de Grand Canyon die niet volzet was...





































































Gepost op 8 september 2009
<< Ga terug naar het overzicht >>



Reactie toevoegen


Naam(*):


Email(*):

Je emailadres blijft privé en zal niet op de website staan.

Reactie(*):









Creative Commons License Op alle foto's die op deze website te zien zijn is een Creative Commons Licentie van toepassing. Klik hier voor meer informatie over het persoonlijk gebruik van deze foto's. Mensen die niet wensen dat hun foto op deze website verschijnt, mogen mij altijd contacteren.